Yrityksille | Alandia

Alandia - Merivakuutuksen kärjessä

Företag

VAKUUTUSASIAMIEHET/ YHTEISTYÖKUMPPANIT

Oletko potentiaalinen yhteistyökumppanimme ja haluat ottaa meihin yhteyttä? Tai oletko rekisteröitynyt vakuutusasiamies? 

DJI_0352_edited

Kuljetusvahinko?

Tästä voit helposti ja nopeasti ilmoittaa vahingosta.

jankarlsson-200716-dsc09720-1

Merivakuutus

Merivakuutuksissa on kyse ennen kaikkea turvallisuuden ja palvelun takaamisesta. Alandian merivakuutukset perustuvat pitkäjänteiseen sitoutumiseen ja luotettavaan kumppanuuteen. Meille kumppanuus tarkoittaa, että reagoimme nopeasti tilanteen vaatiessa ja tarjoamme asiakkaillemme huippuluokan palvelua. Nämä laatukriteerit ohjaavat turvallisuustyötämme joka päivä.

Kasko

Kasko

Yhtenä merivakuuttamisen pohjoismaisista markkinajohtajista tarjoamme kattavan vakuutusvalikoiman asiakkaidemme omaisuuden turvaksi. Vakuutustuotteistamme löytyy täyden, kansainvälisten standardiehtojen mukaisen kaskovakuutuksen lisäksi lisävakuutukset, kuten etuusvakuutukset, vakuutukset tulojen menetyksen varalle sekä kiinnityksenhaltijavakuutukset.

105221477-scaled
Kuljetusvakuutus

Kuljetusvakuutus

Alandia on kuljetusvakuutusten asiantuntija. Siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat kuljetusvakuutukset kaikissa tilanteissa. Henkilökohtainen palvelu ja ripeä vahingon selvittely on aina meille etusijalla ja niiden takaamiseksi asiakkaalla on käytössään asiantuntijoidemme lisäksi pätevistä yhteistyökumppaneista koostuva maailmanlaajuinen verkosto.

dji-0350-edited-copy-1-scaled
P&I

P&I

Alandian P&I -vakuutus turvaa aluksia 10 000 bruttotonnin ja 500 miljoonan euron ylärajaan asti. P&I -vakuutustuotteemme soveltuu esimerkiksi hinausaluksille, proomuille, irtolastialuksille ja pienemmille matkustaja-aluksille. Etukäteen sovittu, kiinteä P&I -vakuutusmaksu tuo turvan vakuutuskaudeksi ilman lisäkustannuksia.

jankarlsson-200716-dsc09720-1
Lakisääteinen tapaturmavakuutus

Lakisääteinen tapaturmavakuutus

Vakuutus kattaa ansionmenetyksen/ sairaanhoidon työtapaturmasta aiheutuneen tai työpaikan ja kodin välisellä matkalla tapahtuneen vamman hoitamiseksi.

b_56I0194
alandia-rbk-07

VAKUUTA YRITYKSESI HUVIVENE

Yrittäjät voivat luonnollisesti vakuuttaa yrityksen omistuksessa olevan huviveneen. Haluatko lisätietoa? Ota yhteyttä klikkaamalla alla olevaa linkkiä.