Kontakta marinförsäkring eller partneravdelning för fritidsbåt | Alandia

Vi är marina försäkringsexperter

Företag

Ombud / partners

Som registrerat ombud kan du sälja försäkringar via Ombudswebb. Du loggar enkelt in via webben med bank-ID.

DJI_0352_edited

Transportskada?

Här kan du anmäla din skada snabbt och smidigt!

jankarlsson-200716-dsc09720-1

Marinförsäkringar

Sjöförsäkring handlar i hög grad om säkerhet och service. Säkerhet i form av ett långsiktigt åtagande och ett pålitligt partnerskap. Service i form av snabbhet, lyhördhet och spetskompetens. Hos Alandia har dessa kvalitetskriterier högsta prioritet.

Kasko

Kasko

Som en av de ledande aktörerna på marinförsäkringsmarknaden i Norden, erbjuder vi ett fullständigt utbud av försäkringsprodukter för att skydda era tillgångar. Produkterna inkluderar utöver en komplett kaskoförsäkring tecknad på internationella standardvillkor, tilläggsförsäkringar i form av intresseförsäkringar, intäktsbortfallsförsäkringar och inteckningshavarförsäkringar.

105221477-scaled
Transport

Transport

Vi är specialister inom transportförsäkring. Det gör att vi kan erbjuda det absolut bästa transportförsäkringsskyddet för varje kund, vid varje tillfälle. Personlig service och snabb skadereglering är en självklarhet för oss. Det uppnår vi genom att kombinera kunskapen hos våra medarbetare och med ett nätverk av kvalificerade samarbetspartners i hela världen.

dji-0350-edited-copy-1-scaled
P&I

P&I

Vår P&I försäkring erbjuder skydd för fartyg upp till 10.000 bruttoton, med en limit på 500 MEUR. Vår P&I produkt är avsedd för bland andra bogserbåtar, pråmar, bulkfartyg och mindre passagerarfartyg.

Vår P&I försäkring erbjuder er tryggheten av en på förhand bestämd, fast premie för försäkringsperioden, utan vare sig supplementary calls eller release calls om ni väljer att byta försäkringsgivare.

jankarlsson-200716-dsc09720-1
Lagstadgad olycksfallsförsäkring

Lagstadgad olycksfallsförsäkring

Den lagstadgade olycksfallsförsäkringen ger ett omfattade försäkringsskydd för arbetstagare vid olycksfall och yrkessjukdom.

b_56I0194
alandia-rbk-07

Försäkra företagets fritidsbåt

Som företagare kan du givetvis försäkra ditt företags fritidsbåt. Kontakta oss för mer information.