JanKarlsson_200729_DJI_0061-Hi-Res

ALANDIA LYHYESTI

Olemme merivakuuttamisen asiantuntijoita, ja tehtävämme on luoda lisäarvoa asiakkaillemme hallitsemalla riskejä, suojelemalla arvoa ja luomalla mahdollisuuksia.

Alandiasta

Keitä olemme

Alandia on ammattimerenkulun, kuljetusten ja veneiden riskeihin erikoistunut vakuutusyhtiö. Yli 80 vuotisella kokemuksella Alandia tarjoaa asiakkailleen sitoutuneesti ja vastuullisesti laadukkaita vakuutusratkaisuja sekä korvauspalvelua. Ahvenanmaalla sijaitsevan pääkonttorin lisäksi yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Tukholmassa. Yhtiön palveluksessa on noin 120 ammattilaista

Lue lisää meistä urasivustoltamme. 

jankarlsson-200815-dji-0169
Visio ja strategia

Merivakuuttamisen yrittäjä

Visiomme on olla ylivoimainen merivakuutusalan yrittäjä. Merialan asiantuntijoina selvitämme jokaisen asiakkaan riskit perinpohjaisesti. Lisäksi haluamme pysyä kilpailussa edellä jatkuvasti kehittämällä uusia palveluja. Päätavoitteemme on kuitenkin minimoida onnettomuusriskit jo etukäteen. Havainnollistaaksemme yritysstrategiaamme olemme jakaneet sen neljään peruspilariin, toiminta-alueeseen ja kilpailuetuun.

b-56i2960
Markkinat

Pohjoismaat ytimessä

Alandian kuljetus- ja merivakuutusten markkina-alue on Eurooppa, ytimenä Pohjoismaat. Venevakuutusmarkkinamme ovat Pohjoismaissa.

Alandialla on edullinen kilpailuasema markkinoillaan. Yrityksen kilpailuetu perustuu sen todistettuun ja tunnettuun merivakuutusasiantuntemukseen Suomen ja Ruotsin markkinoilla. Kaskovakuutus muodostaa Alandian liiketoiminnan ytimen. Yritys onkin pienten ja keskisuurten alusten markkinajohtaja kaskovakuutuksissa Suomessa ja Ruotsissa. Tämän lisäksi Alandia on saavuttanut markkina-alueillaan vakaan jalansijan myös huvivenevakuutuksissa. Alandian kasvun ja asiakkaiden pitkäaikaisen sitoutumisen taustalla näillä kahdella liiketoiminnan osa-alueella ovat ensiluokkaiset vahingontorjunta- ja vahingonkorvauspalvelut sekä yrityksen paikallinen läsnäolo markkinoillaan.

istock-000004332769large-scaled
Sijainti

Tukikohtana Ahvenanmaa

Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Ahvenanmaalla palvellen tuhansia asiakkaita. Pääkonttorimme sijaitsee Ahvenanmaalla ja meillä on yhteensä neljä toimipistettä Göteborgissa, Helsingissä, Maarianhaminassa ja Tukholmassa. Lisäksi meillä on maailmanlaajuinen valtuutettujen yhteistyökumppaneiden verkosto ja päivystyspuhelin, joka palvelee asiakkaitamme ympäri vuorokauden onnettomuuden sattuessa.

b-56i0624

Taloustietoa

Yhtiön talouden vakaudesta huolehtiminen on avainasemassa Alandian tunnetusti korkealaatuisten palvelujen tuottamisessa. Alandian vuosikertomuksen yhteenveto löytyy englanninkielisiltä sivuiltamme.

Hallinto

Alandian hallitus ja johtoryhmä on esitelty englanninkielisillä sivuillamme.

Media

Etsitkö viimeisimpiä uutisia, julkaisuja ja lehdistötiedotteita?

respekt_for_naturen

OIKEUDELLINEN TIEDOTE

Vakuutus- ja korvausasioiden käsittelyssä sekä asiakassuhteen perustamisvaiheessa henkilötiedot käsitellään Alandiassa tietosuoja-asetuksen, henkilötieto-, julkisuus-, vakuutusyhtiölain sekä alakohtaisten suositusten mukaisesti.