Siirry pääsisältöön
JanKarlsson_200729_DJI_0061-Hi-Res

ALANDIA LYHYESTI

Alandia on meri-, kuljetus- ja venevakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö. 

85-vuotiaan Alandian palvelu on nopeaa ja asiantuntevaa.

Alandiasta

Keitä olemme

Alandiassa tehtävämme on luoda lisäarvoa asiakkaillemme hallitsemalla riskejä, suojelemalla arvoa ja luomalla mahdollisuuksia. Meri-, rahti– ja venevakuutuksiin keskittyneenä vakuutusyhtiönä 85 vuoden kokemuksella tarjoamme asiakkaillemme nopeaa ja tarkoituksenmukaista palvelua merivakuutusosaamista ja tarjoaa pitkäikaisia merivakuutusratkaisuja, jotka luovat turvaa, vähentävät riskejä sekä resurssien tarvetta.

Ahvenanmaalla sijaitsevan pääkonttorin lisäksi yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Tukholmassa. Yhtiön palveluksessa on noin 120 ammattilaista.

Vuonna 2022 Alandian kaskovakuutuksen yhteenlaskettu vakuutusmäärä oli 29,9 miljardia euroa. Alandia on julkinen osakeyhtiö, jonka luokitus on A-.

jankarlsson-200815-dji-0169
Visio ja strategia

Merivakuuttamisen yrittäjä

Visiomme on tarjota nopeaa ja tarkoituksenmukaista vahinkopalvelua sekä pitkäaikaisia merivakuutusratkaisuja, jotka tuovat tuovat turvaa, vähentävät riskejä sekä resurssien tarvetta. Pitkä historiamme merivakuutusalalla, vahva kosketus todellisuuteen ja laaja yhetysverkostomme antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme korkeatasoista ja tehokasta tukea ja palvelua.

b-56i2960
Markkinat

Pohjoismaat ytimessä

Alandian kuljetus- ja merivakuutusten markkina-alue on Eurooppa, ytimenä Pohjoismaat. Venevakuutusmarkkinamme ovat Pohjoismaissa.

Alandialla on vahva kilpailuasema markkinoillaan. Kilpailuetumme perustuu tunnettuun merivakuutusasiantuntemukseemme Suomen ja Ruotsin markkinoilla. Kaskovakuutus muodostaa Alandian liiketoiminnan ytimen ja olemme pienten ja keskisuurten alusten markkinajohtaja kaskovakuutuksissa Suomessa ja Ruotsissa. Tämän lisäksi meillä on vakaa positio venevakuutuksissa. Lue lisää allolevista julkaisuistamme.

istock-000004332769large-scaled
Sijainti

Tukikohtana Ahvenanmaa

Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Ahvenanmaalla palvellen tuhansia asiakkaita. Pääkonttorimme sijaitsee Ahvenanmaalla ja meillä on yhteensä kolme toimipistettä Helsingissä, Maarianhaminassa ja Tukholmassa. Lisäksi meillä on maailmanlaajuinen valtuutettujen yhteistyökumppaneiden verkosto ja päivystyspuhelin, jonka kautta palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden onnettomuuden sattuessa. Lue lisää päivystyspuhelimestamme (englanniksi) ->

b-56i0624

Taloustietoa

Yhtiön talouden vakaudesta huolehtiminen on avainasemassa Alandian tunnetusti korkealaatuisten palvelujen tuottamisessa. Alandian vuosikertomuksen yhteenveto löytyy englanninkielisiltä sivuiltamme.

Hallinto

Alandian hallitus ja johtoryhmä on esitelty englanninkielisillä sivuillamme.

Media

Etsitkö viimeisimpiä uutisia, julkaisuja ja lehdistötiedotteita?

respekt_for_naturen

OIKEUDELLINEN TIEDOTE

Vakuutus- ja korvausasioiden käsittelyssä sekä asiakassuhteen perustamisvaiheessa henkilötiedot käsitellään Alandiassa tietosuoja-asetuksen, henkilötieto-, julkisuus-, vakuutusyhtiölain sekä alakohtaisten suositusten mukaisesti.