Hoppa till huvudinnehåll
white-boat-on-sea-1106412-1-2

Tillsyn

Vid användande av varumärket Alandia i information avses Alandia Försäkring Abp, FO-nr 0145065-2 och Alandias dotterbolag. Alandia är beviljad koncession i Finland och verksamheten övervakas av finska Finansinspektionen, och Dataombudsmannens byrå. Vid gränsöverskridande handel kan Alandias verksamhet övervakas av annan tillsynsmyndighet till exempel i Sverige av Finansinspektionen och  Integritetsmyndigheten.

 

JanKarlsson_200720_DJI_0018

Personuppgiftspolicy

Vid behandlingen av personuppgifter säkerställs en god informationshantering och de som hanterar personuppgifterna omfattas av lagstadgad sekretess.

antin-lomakuvia-13-1-scaled

Cookies

En kaka är ett tekniskt stöd som underlättar besökarens användning av webbplatsen.

Rectangle 22 (3)

Användarvillkor

Innehållet på denna webbplats publiceras av Alandia. Användandet av Alandias webbplats regleras av dessa användningsvillkor om inget annat anges. Användaren förutsätts läsa och förstå dessa före användandet.

Alandia-RBK-05_ehdotus_aloitussivu

Om du inte är nöjd

Du som försäkringstagaren eller ersättningssökanden har till ditt förfogande olika medel att få ett beslut från oss ändrat. Här hittar du anvisningar för sökande av ändring.

Väylämerkit

Tillgänglighetsutlåtande

Denna webbplats omfattas av lagen om tillhandahållande av digitala tjänster. För de aktörer som utför myndighetsutövning ska webbplatser vara tillgängliga, vilket betyder att alla ska ha lika möjligheter att använda dem.