Siirry pääsisältöön

Näin vakuutusmaksusi jakautuu vuoden aikana

Vakuutusmaksusi jakautuu vuoden aikana vaihtelevasti ja on pienimmällään talven kuukausina kun veneen käyttö on vähäistä tai kun veneesi on talvisäilytyksessä. Vakuutusmaksu on korkeimmillaan kesäkuussa ja heinäkuussa.

Alla olevasta kuvasta näet kuinka vakuutusmaksusi jakautuu vuoden aikana.

Esimerkki:

Jos vakuutuksesi vuosimaksu on 600 euroa ja olet valinnut maksaa vakuutusmaksun neljässä maksuerässä, sinulta veloitetaan 150 euroa/lasku.

Vakuutusmaksu vaihtelee kuukauden mukaan, joten jos esimerkiksi venevakuutuksesi alkaa 1. kesäkuuta ja irtisanot vakuutuksen elokuun 31. päivä niin olemme veloittaneet sinulta 150 euroa elokuun loppuun mennessä.

Vakuutusmaksun suuruus näiden kuukausien aikana (kesäkuu, heinäkuu, elokuu) on kuitenkin 240 euroa (15% + 15% + 10% = 90 + 90 + 60 euroa) mikä tarkoittaa sitä, että tulet saamaan loppulaskun, jossa veloitamme 90 euroa sen jälkeen kun olet irtisanonut vakuutuksen.

Kysyttävää?

Jos sinulla on kysymyksiä vakuutusmaksuasi tai laskuasi koskien, ota yhteyttä meihin soittamalla numeroon 020 52 52 52 niin kerromme mielellämme lisää. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@alandia.fi