Siirry pääsisältöön

Saavutettavuusseloste

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta koskee näitä verkkosivustoja. Julkista hallintotehtävää hoitavien toimijoiden verkkopalvelujen täytyy olla saavutettavia. Se tarkoittaa, että kaikilla tulee olla mahdollisuus käyttää palveluja.

TÄYSI SAAVUTETTAVUUS

Palvelu täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset. AA-tason saavutettavuuskriteerit (WCAG-kriteeristö 2.1) täyttyvät viimeistään 23.9.2020. Alandian verkkopalvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen saavutettavuusasiantuntija. Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.

SISÄLLÖT, JOTKA EIVÄT OLE SAAVUTETTAVIA

Sivustolla on joitakin saavutettavuusongelmia, jotka eivät ole lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta mukaisia.

1. VERKKOSIVUSTOT

  • Tekstivastineet puuttuvat kuvista (SC 1.1.1.)
  • Samalle sivulle johtavat useat linkit aiheuttavat epäselvyyttä (SC 1.1.1. och SC 2.4.4.)

2. PDF

Kaikki sivuillamme olevat asiakirjat eivät ole tällä hetkellä saavutettavia. Pyrimme parantamaan tiedostojen saavutettavuutta mahdollisimman pian. Mikäli huomaat puutteen, ilmoitathan siitä meille.

SAAVUTETTAVUUSSELOSTEEN VALMISTELU

Tämä saavutettavuusseloste on laadittu 23. syyskuuta 2020 ja se on voimassa toistaiseksi.

PALAUTE JA YHTEYSTIEDOT

Otamme mielellämme vastaan saavutettavuuspalautetta. Lähetä palautteesi ja tiedustelusi sähköpostilla: accessibility@alandia.com

SAAVUTETTAVUUDEN VALVONTA

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai jos et saa vastausta 2 viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon, https://www.saavutettavuusvaatimukset.fi tai sähköpostilla: saavutettavuus@avi.fi